17. BURRI I PERËNDISHËM

Kur modeli i martesës së prindërve tanë ka qenë i mirë, bekohemi. Por, kur kemi parë zemërim, abuzim, braktisje, abuzim me alkoolin, pornografi, komunikim të keq, divorc, ose një listë të tërë me probleme të tjera, pa e kuptuar ne sjellim me vete një model të këtij “normaliteti” në martesën tonë. Ne programin e sotem do te shikojme tiparet e nje burri te perendishem.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.