16. MBUSHJA E BOSHLLËQEVE

Ndonjëherë duket sikur pak muaj pas dasme, efekti i muajit të mjaltit zhduket dhe në sipërfaqe del axhenda e fshehtë e përmbushjes së nevojave tona. Dhe, papritmas, sheh dy njerëz që kërkojnë me ngulm që partneri t’ia plotësojë nevojat. Mirëpo ky s’ishte kurrë synimi i martesës sipas planit të Perëndisë. Sot, do ta shohim martesën nga këndvështrimi i Perëndisë dhe do të mësojmë si ta mbushim boshllëkun mes planit të Perëndisë për martesën dhe gjendjes reale të martesave në shoqërinë tonë sot.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.