15. SEKSI DHE PASTËRTIA MORALE

Nje shprehje thote: “Kur bie në dashuri, truri t’i mbyll gjithë endorfinat që kanë lidhje me logjikën”.Në vazhdimësinë e serisë sonë për pajisjen e burrave që të bëhen luftëtarë të Perëndisë, duhet të diskutojmë për një nga dobësitë më të mëdha që kanë burrat: epshi. Ky problem prek çdo burrë që na dëgjon, drejtpërdrejt ose jo.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.