12. RROKE JETËN E VËRTETË

Kështu ka thënë njeriu më i pasur dhe më i mençur që ka jetuar ndonjëherë: “Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd; pranoje në të gjitha rrugët e tua, dhe ai do të drejtojë shtigjet e tua”. E njeh këtë citim? Sot, do ta përfundojmë serinë për trajtimin e parave në mënyrë biblike, duke shqyrtuar sesi të jetojmë jetën me bollëk që përmendi Jezusi.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.