13. KUR PERËNDIA DËSHIRON TË NDËRTOJË NJË BURRË

Ke kaluar ndonjë moment kur, pavarësisht se përpiqesh ta bësh gjithçka si duhet, të shkon gjithçka për keq? Nganjëherë, duket si e padrejtë, apo jo? Por mendo pak për jetën tënde të krishterë: çfarë ka ndodhur atëherë kur marrëdhënia jote me Perëndinë është rritur më shumë se kurrë? Shumë prej nesh kanë kaluar kohë të vështira. Duket sikur zërin e Perëndisë e dëgjojmë më qartë kur jemi në furrnaltë. Duket sikur kështu e kishte planifikuar Perëndia… dhe, në fakt… kështu është. Ne programin e sotem do të shohim se çfarë ndodh kur Perëndia dëshiron ta ndërtojë një burrë.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.