11. FINANCAT, PIKËVËSHTRIMI I BALANCUAR

Në programin e sotëm do ta vazhdojmë diskutimin për trajtimin e parasë në mënyrë biblike duke shqyrtuar këndvështrimin biblik për të pasurit dhe të varfrit si dhe konceptin e begatisë biblike.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.