1. TË GJESH TË VETMEN GJË

Të gjithe e dinë rëndësinë e kohës së qetë me Perëndinë, por nga t’ia fillojmë dhe si ta bëjmë të mundur në këtë kohë tejet të zënë? Fillo me 5 minuta lexim nga Bibla, 7 minuta mendo dhe reflekto për ato që lexove, dhe pastaj shkruaj mendimet kryesore. Përfundoje me 3 minuta lutje me Perëndinë.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.