2. PSE DËSHTOJNË BURRAT

Ne duam të klithim “Si ka mundësi që ndodhi kjo?” Ndoshta ne qëndrojmë të ulur në qetësi ndërkohë që bashkëshortja duke qarë i tregon pastorit për tradhëtinë bashkëshortore. Ose jemi të acaruar saqë shpërthejmë në zemërim drejt fëmijëve tanë … sërish. Ose pyesim veten se përse i thamë shefit që kemi ngatërruar raportin, ndërkohë që kishim harruar ta bënim. “Si ndodh kjo” Pse dështojnë burrat? 

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.