83. NDIKIMI I DIVORCIT TË PRINDËRVE TEK FËMIJËT Pj.9

Një ditë, Brent u kthye nga shkolla dhe mësoi se babai e kishte lënë mamanë, për një kolege të punës. Ai u ndje i humbur. E donte shumë të atin dhe tani që ai ishte larguar, Brent ndihej thellësisht i lënduar. Por gjërat u bënë më keq, pasi i ati u nda dhe me kolegen e punës dhe filloi të shkonte sa tek një grua, tek një tjetër. Ai nuk u stabilizua kurrë, deri sa vdiq nga sifilizi, në moshën 58 vjeçare. Brent nuk shkoi në funeral dhe nuk i lejoi as gruan dhe as fëmijët e tij të shkonin.

Jezusi tha tek Marku 11, vargu 25: “Dhe kur nisni të luteni, nëse keni diçka kundër ndokujt, faleni, që edhe Ati juaj që është në qiejt, t’ju falë mëkatet tuaja.” Por a duhej ta falte Brent babanë e tij?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.