65. Çfarë është një i krishterë?

Kur ju dëgjoni fjalën “i krishterë”, çfarë mendimesh ju vijnë në mendje? Gra të moshuara që shërbejnë në kishë? Njerëz që janë kundër çdo gjëje gazmore? Ndoshta mendoni për Billy Graham ose për Nënë Terezën. Ndoshta të krishterët, janë të afërmit, apo kolegët që gjithmonë, flasin për Jezusin dhe atë që Ai ka bërë për ta dhe se si edhe ju, keni nevojë ta keni Atë, në jetën tuaj. Ndoshta ka qenë një pastor i krishterë, që ju ka vizituar, kur ishit në spital. Apo një i krishterë që ju ka dënuar, për diçka që keni bërë. Ne të gjithë, kemi përvojat tona me njerëz që deklarojnë se janë të krishterë, por si duhet të jetë një i krishterë?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.