64. Ungjilli dhe pastërtia seksuale

Dy burra ishin ulur në tavolinë. Njëri e mbante kokën ulur. Më në fund, burri i brengosur tha: “Çdo natë, unë shoh pornografi. E di se është gabim, por nuk gjej dot fuqinë për t’u ndalur. Jam lutur dhe i kam thirrur Perëndisë. I di vargjet që thonë se është diçka e gabuar. Ndihem i turpëruar dhe pyes veten, nëse jam vërtet i krishterë, apo jo. Po të isha në vend të Perëndisë, nuk do ta doja dhe nuk do ta pranoja veten time.”

Miqtë e mi, a ndiheni kështu ndonjëherë?

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.