5. JU NUK KENI SEPSE NUK KËRKONI

Sot, do të përqendrohemi në thënien sfiduese që gjendet tek Jakobi, kapitulli 4 vargu 2. “Ju nuk keni, sepse nuk kërkoni”. Mos po thotë se nuk i kërkojmë Perëndisë mjaftueshëm? Çfarë mund t’i kërkojmë? Kush mund t’i kërkojë Perëndisë gjëra? Këto janë pyetje të rëndësishme dhe disa përgjigje do t’i diskutojmë ne programin e sotem.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.