43. FËMIJËT E RRITUR ME PRINDËR TË DIVORCUAR

Divorci mund të jetë temë delikate. Prindërit duan të besojnë se ndarja e tyre s’ka patur efekt negativ te fëmijët. Fëmijëtrriten me bindjen se ndikimi i atij divorci ka për t’u ulur me kalimin e kohës. Por a janë të vërteta këto mendime gjithë shpresë? Për këto do të flasim sot në programin Ngritja e Kampionëve.

Vizito faqen tonë të web-it www.burraluftetare.al/podcast për të dëgjuar këto mësime me vlerë. Qëndroni me ne në Radio 7 të shtunën ora 9:00 dhe të dielën në Radio Emanuel ora 16:00.

Comments are closed.